Zonnig strandritje van de Menners + ruiter

Een klein groepje menners bestaande uit Wendy met Richard, Kitty, Chris, Jos, Marja (ruiter) en ik namen afgelopen zondag de gok om een strandrit te maken.

Zaterdag zag het weerbericht er niet gunstig uit zelfs zondag morgen vroeg nog niet maar de verwachtingen veranderde snel en toen we ons verzameld hadden op de grote parkeerplaats Wassenaarseslag brak zowaar de zon door en die liet ons niet meer in de steek.

Wendy was met haar nieuwe aanwinst, de nog jonge (3 jaar) kleine Tinker, voor het eerst op het strand voor de kar en dat ging heel goed hij (of zij) liep braaf een groot gedeelte van de rit naar Scheveningen mee en waagde zelfs even een paarstappen in de branding.

Met Chris is Wendy al een poosje aan het oefenen en dat heeft zichtbaar succes.

Halverwege de rit was het genoeg voor de jonge Tinker en samen met Marja gingen ze terug naar de parkeerplaats ,de overige gingen nog even door tot de Pier.

Allemaal terug op de parkeerplaats genoten we van de warme chocomel met slagroom ,we misten overigens wel de zelf gebakken Cake van Sonja maar die had thuis “bardienst” bij haar jarige moeder ( Dora gefeliciteerd).

Na alles weer uitgespannen en ingeladen te hebben ging het weer richting Stompwijk

“Het was een lekker ritje”.

Ab

%d bloggers liken dit: