Zeer geslaagde laatste (3e) outdoor wedstrijd bij de Fam. Turkenburg

Hoewel de uitslag al uitgebreid op de site staat, toch nog even een verslag om “recht” te doen aan de zeer geslaagde outdoor wedstrijd bij de fam. Turkenburg.

Het begon gelijk al goed voor de bouwers met een verse “bak” van Piet in de hooiberg.

Zoals bekend moesten we het doen zonder mencommissielid Danny, maar deze had wel gezorgd voor de “ tekening”.

Dus zaterdagmorgen opbouwen  aan de hand van deze tekening maar dat gaf nog al wat discussies zo van, is dit nu een 3 of een 8 en staat hier nu een D of toch een E (oorzaak  “priel lettertjes en cijfers”).

Maar we kwamen er toch uit en bleek het uiteindelijk een prima en goed te rijden parcours.

Ondanks  de warmte stond er een luchtig windje en was het een prima weertje.

En dat de Menleden er zin in hadden bleek wel uit het grote aantal (30) starts.

Bij de enkelspan pony’s won Martine van der Helm met haar Lexi  en in haar “kielzog” op een mooie 2e plaats Linda Verbeek met Lara.

En waar waren  de Dartmoortjes dan?.

Op de 6e plek stond Henry Landman met Filia, en dat zijn we niet van hem gewend, maar daar was een goede reden voor.

Namelijk de drukke  maar  uiterst succesvolle Districtskampioenschappen van de zaterdag, s’morgens vroeg weg en pas rond 21.00 uur terug, dan heb je het wel even gehad.

Dus schoot het goed verkennen er bij in en moest dat even snel voor de wedstrijd gebeuren en daardoor ging het niet helemaal goed.

Henry had er duidelijk zichtbaar de “smoor” in maar het succes van Lindsay, waarin hij toch ook een aandeel had, moet toch vele malen meer voldoening hebben gegeven.

Bij de paarden was het, de schijnbaar onverslaanbare Kitty met haar Dirkje, de trotse winnaar.

Uiteindelijk liet, de steeds beter presterende,  Mike Kappetijn met Damke en Lady  bij de tweespan pony’s  iedereen het nakijken en was dus de trotse winnaar.

Ab en Iris reden  via Leidschendammerhout richting stal , of was het de waterkant van de stompwijkseweg de reden ,het was in ieder geval een leuk ommetje”.

Met dank aan de Fam. Turkenburg kunnen we terug kijken op een prima, sportieve en vooral gezellige laatste outdoor wedstrijd.

De prijsuitreiking van de outdoors houden we nog even spannend, die zullen we op de evaluatieavond van de menners houden.

Ab

 

%d bloggers liken dit: