“Verkenningsritje” Utrechtse Heuvelrug

   

In juni staat een weekendje rijden gepland voor  onze “stalgenoten” .

Het idee is dat te doen op de Utrechtse heuvelrug. Om te kijken of de omgeving en paden geschikt zijn gingen Lindsay en Ferdi met Iris, Ab en Piet afgelopen zaterdag op “verkenning” uit.

De startplaats was Partycentrum “Het leersumse Veld” of te wel stal Boonzaaier.  Hier hielden de  Blesruiters hun eerste ponykamp, ja dat is heel lang geleden.

De accommodatie is geheel vernieuwd (toen sliepen we boven de paarden) en zijn er tal van mogelijkheden. De gastvrijheid is in ieder geval niet veranderd, parkeren voor een dagje was dus geen enkel probleem.

Kijk op www.leersumseveld.nl

Hoewel de paden meer op ruiters gericht zijn was het met “de kar” ook prima rijden. Wel had de wind van een aantal weken geleden behoorlijk huis gehouden zodat we ons letterlijk een keer (omdat keren niet kon)  door het Bos moesten wurmen, maar met wat “handwerk” van Piet en Ferdi was dat ook geen probleem.

Na een mooie rit van 20 km met twee chocomel stops werd ter afsluiting op het buiten terras, het was schitterend weer, nog even een versnapering genomen voor we huiswaarts keerde.

Het was een gezellig dagje.

Ab

 

Reageer op social media