Verhuisbericht!

Beste menleden

Zoals jullie allemaal weten gaan wij met onze beestenboel verhuizen naar Halle in Gelderland .

Klik hier voor onze verhuiskaart

We zijn vele jaren met heel veel plezier lid geweest van de blesruiters. Leuke lessen gevolgd . Soms is er gelukkig wat blijven hangen 🙂

Heel veel leuke wedstrijden meegedaan . Eerst met groom Armand maar dat klikte niet zo tussen ons… Allebei te eigenwijs. Dus toen ben ik verder gegaan met groom Indra waarmee ik ook een paar jaar heel leuk en gezellig heb gereden. Samen de SGWM in Leidschendam.

Daarna ben ik met groom joep de wedstrijden gaan rijden wat heel gezellig was. Tijdens het inrijden vertelde ze me vaak dat ik moest inademen en uitademen voor de zenuwen…. want die waren er altijd voor de dressuurwedstrijden. Pff wat een ramp vonden Shain en ik dat ! Maar dan kwam de vaardigheid en dan gingen de oortjes erop bij Shain. Daar werden we blij van.

Nu moeten we die gezelligheid van deze vereniging gaan opzoeken in Gelderland. Dat zal niet meevallen denk ik, bij de bles was altijd een hele gezellige en gemoedelijke sfeer waar wij ons heel prettig bij voelden. We zouden het heel leuk vinden als we in september de wedstrijd bij Ab Spaan nog mee mogen doen 😉

We willen jullie heel erg bedanken voor de leuke en gezellige tijd bij jullie. En we wensen iedereen het beste en veel plezier met de paarden voor de toekomst.

En als we volgend jaar een B&B gaan opzetten dan zijn jullie van harte welkom !

Groetjes Els & Armand

Reageer op social media