Texelweekend

Texelweekend

Afgelopen weekend hebben Jeske van der Krogt met Athos en Daphne van Dijk met haar pony Valerio de Blesruiters vertegenwoordigd tijdens het Texelweekend 2017. Op dit hippische evenement dat van vrijdag tot en met zondag verliep kon er in de dressuur gestart worden van B t/m Grand Prix Special en in het springen van BB t/m ZZ-niveau.

Zowel Jeske als Daphne hebben in de dressuur in de klasse B gestart. Daarnaast hebben Daphne en Valerio ook nog hun debuut gemaakt in het L-springen.

Zowel Jeske als Daphne hebben super gepresteerd. In totaal hebben de meiden 6 proefjes gereden. Jeske heeft daarbij 6 winstpunten gehaald en een mooie rozet ontvangen voor haar tweede plek. Daphne heeft in totaal 13 winstpunten gehaald (en ze had er eigenlijk nog maar 3 nodig…) en is 6 keer eerste geworden! Zij ging dus naar huis met 6 rozetten.

Daphne en Valerio hebben ook weer veel ervaring opgedaan met het L-parcours. Hoewel sommige hindernissen best pittig waren (en ook de omroepinstallatie en het publiek en de tenten ….) zijn ze toch iedere keer helemaal rondgekomen, en 2 keer zelfs met slechts 1 balkje.

Tessa Blom heeft de meiden het hele weekend super geholpen en bijgestaan. Zonder haar hulp hadden ze nooit zo goed gepresteerd!

Als afsluiter van dit geslaagde weekend hebben ze op maandag ook nog een mooie buitenrit gemaakt door de Texelse natuur.

De reactie van de meiden is:

Daphne: ‘’Het Texelweekend is echt superleuk! De buitenrit was ook heel leuk en we hebben zelfs een galopje gedaan. We gingen over de heide en door het bos: super mooi en cool.’’   

Jeske: “Het Texelweekend was super leuk en gezellig. Het was ook super mooi op Texel en dankzij Tessa zijn de proefjes ook goed gelukt en heb ik 6 promotie punten gehaald. Ik vond het erg leuk om samen met Daphne te rijden en dat we samen in 1 appartement logeerden”.

 

%d bloggers liken dit: