Smoelenboek: Els Leidelmeyer

Echt voorstellen hoef ik me niet meer denk ik. Ik rijd inmiddels 5 jaar bij de blesruiters met veel plezier. De wedstrijden zijn altijd heel gezellig. De zenuwen voor een wedstrijd zijn inmiddels ook wat afgenomen J

Ja wat zal ik eens over ons bonte team vertellen….iedereen kent natuurlijk mijn 10 jarige bonte verschijning shain die de dressuur net als zijn baasje niet echt leuk vind,( we snappen er te weinig van maar we blijven volhouden ,wijsheid komt met de jaren tenslotte dus we zijn al aardig op weg…)

Maar zodra shain de hindernissen ziet gaan de oortjes erop en wil hij ervoor gaan.ik had eigenlijk al bedacht dat ik beter eerst de vaardigheid kan rijden i.p.v. de dressuur want dan is meneer wakker.

De tijden worden ook alweer wat sneller in de loop van de tijd dus dat is ook erg leuk dat je toch weer wat vooruit gaat samen. En ik schreeuw niet meer keihard GALLLOOOOOPP  over het terrein tijdens een wedstrijd. Ik probeer nu meestal zachtjes galop te zeggen anders weet iedereen alweer dat Els eraan komt…

We hebben 2 hele fijne leuke grooms , joep waar ik de wedstrijden bij de bles mee rijd en indra die samen met ons de sgw wedstrijden rijd. Ook rijden we altijd heel veel op de heide in ede met veel plezier. In oktober komen jullie bij ons een leuke rit maken. We gaan een leuk trajectje uitzetten. Eerdaags gaan we ook weer aan de zomerlessen beginnen bij de Bles, heb er alweer zin in.

Groetjes Els Leidelmeyer

 

%d bloggers liken dit: