Het bestuur

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sabine van der Lubbe en ik ben 24 jaar oud.

Ooit ben ik bij de Blesruiters gestart met onze shetlander Bas welke inmiddels 34 jaar oud is.

Met mijn fjord Abba rijd ik op dit moment bij de Blesruiters. Het leukste om te doen met haar is het crossen en springen. Daarnaast mennen we sinds kort, ook iets wat we beiden heel leuk vinden. Op dit moment rijd ik L2 met Abba in de dressuur.

Daarnaast heb ik samen met mijn moeder nog een paard. Taranto is een Andalusiër van 2,5 jaar oud.  Hij is erg lief maar ook zeer nieuwsgierig! Nog even geduld en dan kunnen we samen ook lekker gaan rijden. Ook ben ik regelmatig te vinden bij de Blesruiters met onze fries Oukje.

Samen met mijn zus Nina hebben we het stokje van mijn andere zus Iris overgenomen en organiseren we de 

KNHS wedstrijden bij de Blesruiters.

Het bestuur was al een tijdje opzoek naar nieuwe bestuursleden waardoor het mij leuk leek om te helpen. Ik draag graag mijn steentje bij en vind het leuk om dingen te organiseren.

 


Mijn naam is Kim Hijdra, toen ik 4 was kreeg ik mijn eerste rijles cadeau bij de Blesruiters op onze Shetland pony Kees.

Nu, 15 jaar later, rij ik nog steeds met plezier bij de Blesruiters! Met mijn paard Farah MB rijd ik M2 dressuur, maar ook het springen en crossen vinden wij fantastisch.

Sinds 2020 ben ik bestuurslid bij De Blesruiters. Ik vind het leuk om mee te denken binnen het bestuur en een bijdragen te leveren aan de vereniging waar ik al jaren met plezier lid ben.


Hoi ik ben Kitty Smits-Roeling op het ogenblik voorzitter van de Blesruiters na 6 jaar penningmeester te zijn geweest.

De Blesruiters loopt als een rode draad door mijn leven, mijn vader was een van de oprichters van de Blesruiters en daar wordt je dan toch in meegenomen.

Na veel pony’s van anderen te hebben gereden was Pascal mijn eerste paard, hiermee heb ik veel gesprongen een prettig paard.

Daarna zijn er nog enkele paarden de revue gepasseerd, dan weer wel dan weer geen paard omdat het toch heel veel tijd kost maar het                                                                                                 paardenvirus laat je nooit meer los.

Nu heb ik al 16 jaar Dirkje een hele uitdaging maar zo, mijn paard!

Beide niet zo van de dressuur maar verder een topper we doen van alles maar vooral mennen vinden wij leuk.

Doordat mijn paard in Stompwijk bij mijn moeder is gestald altijd bij de Blesruiters blijven rijden.

Zelf vind ik dat als de mogelijkheid er is om samen wat te betekenen voor de vereniging ik het ook wil doen. Vrijwilligers zijn schaars maar gelukkig hebben we een aantal hele trouwe vrijwilligers en weer een voltallig (jong)bestuur daar mogen we als Blesruiters trots op zijn.

Tot ziens bij De Blesruiters.


Mijn naam is Nadine Paardekooper en ik ben 25 jaar oud. Woonachtig in Stompwijk en afgestudeerd in Tourism Management. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Planet Group in Leiderdorp.

Van jongs af aan ben ik lid van De Blesruiters en begonnen op Shetlander Bas van mijn buren. Na een aantal jaar met plezier te hebben gereden, ben ik lid geworden met mijn eigen C-pony Rocky. Een allround pony waar ik jaren met plezier fanatiek wedstrijden mee heb gereden.

 

 

 

 

 

Vanaf mijn 16e ben ik lid geworden met mijn paard Sterre’s Romance. Met haar rijd ik momenteel M2 dressuur en doen we aan springen & crossen.

Ik rijd al vele jaren met veel plezier op de donderdagavond les. Sinds februari 2020 ben ik bestuurslid van De Blesruiters en vervul ik de rol als Secretaris. Met enthousiasme ben ik deze uitdaging aangegaan om een bijdrage te kunnen leveren als bestuurslid. Ik vind het belangrijk dat we het mogelijk maken om samen met alle vrijwilligers, jaarlijks vele activiteiten te organiseren voor onze enthousiaste leden en ervoor te zorgen dat er altijd voor elk wat wils is. We gaan er weer een sportief jaar van maken!


                                          Mijn naam is Nina van der Lubbe en ik ben 24 jaar oud. Vanaf dat ik mij kan herinneren rijd ik al paard. Ooit begonnen op onze shetlander Bas, die we nog steeds hebben. Momenteel geniet ik enorm van mijn twee toppers: Roef en King. Roef rijd ik al ruim 10 jaar en

 wij rijden vooral veel in de Vlietlanden. King heb ik sinds anderhalf jaar overgenomen van mijn zus Iris. Met King doe ik eigenlijk alles; dressuur, springen, crossen en vooral heel veel genieten. Momenteel starten wij officieel in het L2. Daarnaast heb ik nog het geluk dat ik op het paard van mijn moeder mag rijden: Ramon. Met hem start ik momenteel ook officieel in het L2. Kortom: ik rijd best veel en rijd ook veel bij de Blesruiters.

 

 

Dit is dan ook de reden waarom ik in het bestuur ben gegaan. Ik maak veel gebruik van de vereniging en vind dat ik daarom ook mijn steentje bij moet dragen. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om in het bestuur te zitten en mee te denken over voorkomende zaken en daarover met elkaar beslissingen te maken.

 

 

 


Hierbij zal ik me even voorstellen:

Ik ben Jos Stuifzand, 60 jaar en getrouwd met Annet. Wij hebben 3 kinderen en inmiddels 2 kleinkinderen.

In 1981 hebben we een huis gekocht in Leidschendam met een grote tuin, groot genoeg voor een pony. Ik heb toen een Shetlandpony gekocht en niet snel daarna mijn koetsiersbewijs gehaald , waarmee ik aangespannen ging rijden Na een paar jaar kwam er 1 bij waardoor ik 2 span ging rijden.
Dat was in die tijd(1986) best raar dat een volwassen man met een Shetlander reed, maar daar trok ik mij niets van aan.  Na een paar ander span Shetlanders                                                                            ben ik uiteindelijk overgestapt op de Welsh A pony’s welke ik nog steeds heb.

Na een aantal jaren ben ik ook bij de Blesruiters gaan rijden en toen kreeg ik opeens bezoek van Ab Spaan.

Hij kwam met de vraag of ik in het bestuur  en de men commissie wilde komen . Dat heb ik een aantal jaren gedaan en ook een paar jaar mee gestopt. Ik ben weer in het bestuur gegaan
omdat ik het belangrijk vind dat de belangen van de menners goed behartigd worden in het bestuur.

Hiernaast vind ik het belangrijk dat het unieke karakter van de Blesruiters behouden blijft.

Ik doe dit met veel plezier en is een mooie afleiding op mijn werk.