Nieuw menlid: Wendy van Sloten

Mijn naam is Wendy van Sloten. Sinds enkele jaren ben ik verbonden aan ” De Blesruiters”. Eerst als ruiterlid en daarna als secretaris binnen het bestuur.
Met heel veel plezier heb ik de afgelopen jaren deelgenomen aan de lessen, wedstrijden en ritten onder de man. Op mijn ” mooie rooie” zoals ik mijn ijslandervos Oskar altijd noemde, heb ik altijd met volle teugen genoten. Helaas kwam aan het genieten een einde toen hij vorig jaar kreupel werd en bleek dat dit niet meer te genezen was. Mijn mooie rooie vriendje heb ik met pijn in het hart in laten slapen en voor mijn gevoel zou er nooit meer zo’n vriend in mijn leven komen.
Mijn jonge ijslandse merrie is vanuit de begrazing naar stal gekomen en met haar zal ik het ijslander rijden weer oppakken als ze oud genoeg is. Maar er miste iets….
Na het verdriet om mijn ” mooie rooie” zochten wij als gezin naar een pony waar we allemaal iets mee konden doen. We vonden Zwartje. Een hele kleine tinker, nog erg jong, maar zo ontzettend lief.
Zwartje hebben we als gezin in ons hart gesloten. Mijn zoon heeft hem Zwartje genoemd. Grappig detail is dat Zwartje langzaam aan het verkleuren is naar….wit?!
Hij bleek nog te jong om te kunnen berijden, maar dat maakte voor ons niet uit. Hij had een enkele keer voor de kar gestaan was ons gezegd, dus daar zijn we mee verder gegaan.
Mennen is mij niet vreemd, maar wel heel lang geleden. En na 2x een ongeluk met de kar, heb ik het nooit meer gedaan. Tot nu…..met Zwartje. Chris Koek en Kitty Smit helpen mij al enige tijd iedere week met het mennen. Zwartje doet het fantastisch. Braaf loopt hij door het drukke verkeer en rijdt met het karretje over het strand. We zijn trots op onze Zwartje.
En nu is er een nieuwe tijd aangebroken. Ik mag mij menlid van ” de Blesruiters” noemen.

Groetjes Wendy van Sloten

%d bloggers liken dit: