Menners opgelet, inschrijving voor de Minimarathon in Vlietland is open!

Zoals bekend is het houden van een samengestelde wedstrijd voor menners ,gelijk tijdig met die van de Ruiters; niet meer mogelijk.

Niet alleen de aanleg van de wegverbinding langs Vlietland van de A44 met de A4 (ondertunneling  Leiden) maar ook de toename van de recreatieve activiteiten op Vlietland zelf en daarmee een toename van het aantal bezoekers, maken het houden van een samengestelde wedstrijd voor menners, uit oogpunt van veiligheid, niet meer mogelijk.

Toch wilden we het mennen als onderdeel van onze unieke wedstrijd,  waarbij menners en ruiters op de zelfde dagen actief zijn, niet laten vallen.

Vandaar organiseren we een minimarathon, een vaardigheidsparcours met 3 marathon hindernissen.

Gestart wordt in groepen van 4 menners die elk 2 omlopen  rijden.

Er kan gestart worden in de klasse enkelspan, tweespan en vierspan paard en pony ook de hobby klasse is van harte welkom.

Voor de snelste combinatie over alle klasse  wordt een extra (geld)prijs beschikbaar gesteld

We houden de wedstrijd op het terrein net naast  “onze” parkeerplaats  en het strandje (zie kaartje) zodat het publiek  de prestaties van zowel de ruiters als menners kan bekijken.

De inschrijving kan via de KNHS of het op de site (www.stichtingeventingzuidholland.nl) staande inschrijfformulier.

Contactpersoon is Gerda Bocxe   Mail:  gerda@bocxe.eu  tel: 0623173142

Op zondag 16 juni hopen we op een ruime deelname ,wij zullen er alles aan doen om er een aantrekkelijke wedstrijd van te maken.

%d bloggers liken dit: