Home

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Welkom bij Paardensportvereniging  De Blesruiters

 

Welkom bij de leukste en gezelligste paardenvereniging van Stompwijk! Wij zijn een actieve vereniging voor jong en oud. Of je nou houdt van dressuur, springen of alleen buitenritten maakt. Je bent bij de Blesruiters aan het goede adres. We hebben een actieve club met menners die zowel in de wedstrijdsport als in de recreatieve tak heel actief zijn.

 

Ruiters

We hebben allerlei soorten ruiters bij de Blesruiters. Bij ons op de vereniging kan je lessen volgen en ook deelnemen aan wedstrijden. Van bixie ruiters (de allerkleinste) tot de ‘stofdoeken’les. Ook hebben we een speciale les voor Ijslandse pony’s. Zo hebben we elke ruiter wat te bieden!

Meer over onze ruiters

Menners

Ook hebben wij als een van de weinige verenigingen in de omgeving een zeer actieve menvereniging. We hebben menlessen, wedstrijden en plezierritten. Of je nou alleen voor je plezier mee wilt doen of echte KNHS wedstrijden wilt starten, we hebben voor alle niveau’s leuke activiteiten.

Meer over menners

Onze vereniging

De Blesruiters is al jaar en dag een begrip in Stompwijk en omgeving. Voor kleine ruiters met en zonder eigen pony tot hun beschikking bieden wij van alles aan. Wij organiseren onderlinge wedstrijden maar ook KNHS wedstrijden voor ruiters uit de omgeving

Meer over onze vereniging

014 442
Nieuws

De Blesruiters is een actieve vereniging voor ruiters en menners. Houd voor alle activiteiten die komen en nieuwsberichten de nieuwspagina van de site in de gaten.

 Heb je nieuws? Mail het dan! info@blesruiters.nl

Meer nieuws