Op deze pagina vind u de foto’s van 2015. De foto’s staan per activiteit in een album.

 

Op 5 december is het overal druk. De kinderen zijn druk, in de huizen is het druk, op straat is het druk en zelfs aan de kant van de bak bij de Blesruiters is het druk met zenuwachtige ouders. Dit is niet voor niets, want de kinderen rijden in de les van Yvonne de sterren van de hemel. Dat komt vast omdat het een speciale dag is!!!
Op 5 december kun je het wel een klein beetje verwachten natuurlijk, een bezoek van de pieten aan de Blesruiters. En ja hoor, daar kwamen ze!!!!!!
Het was koud in de bak, maar gelukkig hadden de pieten veel pepernoten bij zich, zodat de kinderen zich warm konden eten! Oja, de ouders en kinderen aan de kant van de bak kregen ook iets lekkers, zij hadden het ook koud.
De pieten vonden het geweldig om de kinderen zo te zien rijden. De kinderen deden de pieten voor hoe paardrijden moet. Ze lieten zelfs een sprongetje over een hindernis zien!
De pieten wilde zelf ook wel even proberen hoe dat paardrijden eigenlijk gaat. Ze konden er niet heel veel van, maar gelukkig was Anne daar om de pieten te begeleiden! Bedankt Anne, dat je ernaast wilde lopen, dat was een stuk veiliger.
Na de sprongetjes, een galopje en heel veel pepernoten, ging iedereen op de foto.
En toen……..toen kwam eindelijk de zak met cadeautjes!!!! Voor iedereen zaten er een paar pakjes in! Iedereen kon tevreden naar huis.

Pieten bedankt!!!!!! We hopen tot volgend jaar!!!!
bles 1bles 2bles 3bles 4bles 5bles 6bles 7bles 8bles 9bles 10bles 11bles 12bles 13bles 14bles 15bles 16