Crosslessen Drie Molens minicross te Stompwijk op zaterdag 19 mei 2018

Er zijn nog enkele plekken vrij!

Net als vorig jaar organiseert de Blesruiters onder begeleiding van ORUN instructrice Tessa Blom crosslessen. De hindernissen, welke ook op de Drie Molens minicross staan, wordenn onder begeleiding gesprongen om zo goed voorbereid te zijn.

De lessen vinden plaats op zaterdag 19 mei tussen 14.00 en 17.00 uur en tussen 18.00 en 20.00 uur. Iedere uur is er plaats voor 4 ruiters. Het is verplicht om met bodyprotector, rijlaarzen/ chaps en goede beenbescherming te rijden. Heb je ijzers met gaten, dan is het raadzaam om stiften in te draaien. Een groot gedeelte van de cross vindt op grasland plaats. Wij verzoeken iedereen zijn eigen mest op en om het terrein van de Blesruiters op te ruimen.  Graag ook de omgeving van uw trailer verzoeken wij schoon achter te laten.

Lijkt je het wat? Geef je dan op via tblom@hetnet.nl o.v.v. je naam, naam van je pony/paard, hoog/laag en je telefoonnummer. Er zijn nog twee plaatsen vrij om 14.00 of 15.00 uur en om 18.00 uur. Heb je je opgegeven en kan je op het laatste moment niet, dan ben je wel je inschrijfgeld verschuldigd.

%d bloggers liken dit: