Crosslessen 26 juni 2021

Net als eerder jaren organiseert de Blesruiters onder begeleiding van allround ORUN instructrice Tessa Blom crosslessen. De hindernissen welke ook op de Drie Molens oefencross staan kunnen dan onder begeleiding gesprongen worden om zo goed voorbereid te zijn.

De lessen vinden op zaterdag 26 juni plaats tussen 13.30 en 17.30 uur en tussen 18.30 en 20.30 uur. Je krijgt dan les in een groepje van 4 ruiters (Bij aanvraag kan een kleiner groepje).

Het is verplicht om met bodyprotector, rijlaarzen/ chaps en goede beenbescherming te rijden. Heb je ijzers met gaten, dan is het raadzaam om je stiften in te draaien. Een gedeelte van de cross vindt op grasland plaats.

Wij verzoeken iedereen zijn eigen mest op en om het terrein van de Blesruiters op te ruimen.  Wilt u ook de omgeving van uw trailer schoon achter te laten?

De kosten bedragen € 20,- per persoon in een groepje van 4. Daarvan is € 10,- terreinhuur en € 10,- instructiekosten. Je kunt dit contant aan Tessa betalen.

Tessa is in bezit van BHV en EHBO diploma en AED certificaat.

Geef je telefonisch of per app bij Tessa (06- 40 40 10 98). Opgeven kan t/m 20 juni.  Bij afmelden na 20 juni ben je de kosten verschuldigd tenzij je een vervanger regelt. Dit graag ten alle tijden overleggen met Tessa.

Wij wensen jullie allemaal een fijne leerzame les en een fantastische minicross toe!

Locatie: Terrein Blesruiters,  Veenpoldersweg 30

 

%d bloggers liken dit: