Blesruiter-menners plaatsen zich via Districts kampioenschappen voor NK

Zaterdag werd het district kampioenschap ,Dressuur en Vaardigheid, van het Mendistrict- West (Zeeland, Zuid- en Noord-Holland en Utrecht) gehouden op het schitterende terrein van de Eemruiters in Hoogland (Amersfoort).

Op een prachtige grasmat en onder ideale weersomstandigheden werd de dressuur verreden.

Twee  deelnemers van de blesruiters deden hieraan mee en met succes zo werd Purdy van der Salm, die haar eerste officiële wedstrijd reed, 4e in de klasse B met haar nog jonge 4 jarige pony.  Een resultaat dat goed was voor deelname aan de Nationale kampioenschappen (“Hippiade”) te Ermelo.

Zowaar een uitzonderlijk resultaat.

Lindsay Landman is een oude bekende en heeft al menig “prijsje” gewonnen, inmiddels start zij in de klasse M dressuur en daar zijn de te rijden proeven aanzienlijk moeilijker en is er meer concurrentie.  Maar ook hier bleek zij ongenaakbaar en werd ditrictskampioen met haar tweespan Dartmoors.

Bij de Vaardigheid werd een afgereden bal Purdy fataal en zat deelname aan het NK voor deze discipline  er niet meer in.

Lindsay reed een foutloze rit met een zeer snelle tijd wat betekende dat zij ook hier het kampioenslint in ontvangst mocht nemen en is zij op het NK een serieuze kanshebster  voor “eremetaal”.

Purdy en Lindsay gefeliciteerd met jullie  prestaties in Hoogland  en veel succes op de “hippiade”,  we zullen jullie nauwgezet volgen.

Ab

Reageer op social media